Att fortfarande va sjuk

Usch usch, nu är både jag & jakob genomsjuka & vi försöker kurera oss bäst vi kan. Har ett litet apotek här hemma nu. Var inte skönt att sova inatt iaf. Vi vaknar av varandra som hostar & snyter sig, sopbilen, värmen, alarm på mobilen osv.. Igår var det helt otroligt varmt här & vi hade öppet vartenda fönster, inte för det hjälpte men ändå...

Igår hände inte mycket, skola, habit (matställe med världens godaste hamburgare), Jakob glömmer sin väska på habit, åka tillbaka till habit, hämta väskan, åka hem, plugga lite, planera kvällen, sket i planerna & gick ner till Yoghurtland istället & sen gick vi på bio. Jättebra film!! Easy A, den borde ni se! Den spelades in ungefär 40 minuter utanför Santa Barbara så det ser ut i stort sett exakt likadant ut som här!

Tänkte bjuda på lite random bilder på lite vad som nu istället eftersom jag inte har så mycket att förtälja!


Detta är en "klicker".
Den använder jag i min astronomiklass & det är jättesmidigt. Man har bestämda platser & sen när läraren säger till oss att vi ska ta närvaro trycker vi på den bokstaven han säger till om & så får vi vår närvaro!
Under lektionerna kommer det även upp frågor på redovisningen så får vi olika svaralternativ & så väljer du ditt svar på din "klicker". Bra grej, liksom!


Jakob i skolan igår


Tänkte visa lite mer bilder över skolområdet!
Det här är bron som går mellan East & West campus!


West campus.
På bilden ser ni bland annat biblioteket (till höger) men det ligger många fler byggnader bakom!


Från West Campus kan du se över till East där fotbollsplanen är. Vart du än är på skolan ser man alltid havet, ganska nice :)


Kommentarer
Postat av: Angelica

Vad kul att få se lite bilder - hur ert liv ter sig i det förlovade landet. Stranden såg underbar ut & att sedan ser den från skolområdet hela tiden är ju en bonus...

Klicker var en smart grej :-)

Kurera er nu och va rädda om varandra!

Stora kramen <3

2010-09-26 @ 15:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0